O nama

Dobro došli na web stranice tvrtke Vidović drvo d.o.o
Počeli smo kao mala tvrtka 2006.godine.

Naša primarna djelatnost je proizvodnja i prodaja kreveta iz punog drva hrasta, jele i bukve.

Krevet je dio namještaja koji se prvenstveno koristi kao mjesto za san. Prvobitni kreveti su bili izrađeni od gomile slame ili nekog drugog prirodnog materijala. Danas ih razlikujemo prema vrsti materijala od kojeg je izrađena konstrukcija, te mogu biti drveni, metalni i drveno-metalni.

U ponudi imamo sve standardne dimenzije , a po želji možemo izraditi bilo koju vanstandarda,te izrađujemo i povišene krevete, koji su posebno pogodni za starije osobe.

Zbog serijske proizvodnje možemo u kratkom vremenu isporučiti bilo koju količinu kreveta. Posebno smo koncentrirani na kuće za odmor,staračke domove,manje hotele.

Zbog velike potražnje 2017. godine krenuli smo sa proizvodnjom namještaja po mjeri. Sav namještaj možete doći, vidjeti i dogovoriti sve vezano za njega  u izložbenom salonu u gradu Ninu. U salonu također možete vidjeti i namještaj koji imamo već gotov i spreman za prodaju, kao i trosjede, kutne garniture i fotelje. Izrađujemo i kuhinje po mjeri i vašim željama.

 

Cilj nam je biti pouzdan partner u proizvodnji masivnih kreveta i ostalog namještaja, prepoznatljiv u Hrvatskoj i regiji po kvaliteti svoga rada.

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Krenite tipkati da biste vidjeli proizvode koje tražite.